39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialDezastru pe străzile din Târgu-Jiu. Traficul este îngreunat de ploaia torențială care...

Dezastru pe străzile din Târgu-Jiu. Traficul este îngreunat de ploaia torențială care a inundat carosabilul

Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu au fost inundate, în urma unei ploi torențiale. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu mai multe echipaje pentru evacuarea apei de pe carosabil, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat că un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu a intervenit pe strada Locotenent Colonel Dumitru Petrescu pentru evacuarea apei de pe stradă, pentru a elimina pericolul de inundare a subsolurilor şi clădirilor din apropiere.

De asemenea, în zona 9 Mai, creanga unui copac s-a rupt şi a căzut pe o maşină, autoturismul fiind avariat uşor. În urma ploilor torenţiale, şi strada Bicaz din Târgu-Jiu a fost inundată, maşinile intrând până la jumătate în apă.nTraficul rutier este îngreunat pe străzile inundate.

În plus, un echipaj cu o motopompă şi o electropompă a intervenit şi în oraşul Turceni, pentru evacuarea apei din subsolul unei clădiri aparţinând unei societăţi comerciale.

Judeţul Gorj este sub informare de instabilitate atmosferică accentuată şi disconfort termic până joi la ora 23.00. Meteorologii susţin că pot să cadă precipaţii de până la 45 l/mp, fiind anunţate frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă