12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialDescoperirea care ar putea DESTRĂMA creştinismul: Isus a PROFEŢIT venirea lui Mahomed

Descoperirea care ar putea DESTRĂMA creştinismul: Isus a PROFEŢIT venirea lui Mahomed

Vaticanul a făcut o cerere oficială pentru a examina o Biblie veche de 1.500 de ani, în posesia căreia Turcia a intrat cu 12 ani în urmă. Volumul, cunoscut sub numele de “Evanghelia după Barnabas”, conţine informaţii care ar putea duce la victoria islamului asupra creştinătăţii, potrivit realitatea.net.

Evanghelia lui Barnabas poate fi citită AICI în limba engleză.

Bibila se pare că ar conţine primele învăţături ale lui Isus Hristos şi este scrisă cu litere de aur pe piele din animal. Cartea este scrisă în aramaică, limba natală a lui Isus.

Turcia a confiscat Biblia de la o bandă de contrabandişti de antichităţi care operau în Marea Mediterană, scrie Huffington Post. Se pare că Biblia ar fi o copie a Evangheliei lui Barnabas, un text controversat considerat a fi nedemn de a sta alături de cele patru evanghelii ale Noului Testament: cea a lui Matei, Marcu, Luca şi Ioan.

În această scriere, Barnabas se prezintă a fi unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus şi susţine că acesta a prezis venirea profetului Mahomed, scrie huffingtonpost.com.

Datorită valorii ei culturale şi religioase, fotocopiile paginilor Bibliei ar putea valora aproximativ două milioane de dolari.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă