15.4 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialDeclarație șocantă: Când Pistorius a ucis-o pe Reeva, speram cu disperare că...

Declarație șocantă: Când Pistorius a ucis-o pe Reeva, speram cu disperare că o înșela

Kim Martin, care a devenit "vocea Reevei" în procesul lui Pistorius, a declarat că a sperat tot timpul că fostul campion paralimpic o înșela în perioada în care a ucis-o pe Reeva Steenkamp.

Verişoara Reevei Steenkamp, Kim Martin, a depus mărturie, în procesul de la Pretoria al lui Oscar Pistorius.

"Când am auzit la radio că Pistorius şi-a împuşcat iubita am sperat cu disperare că o înşela pe Reeva. Moartea ei a fost pentru mine sfârşitul lumii. Ne-a distrus întreaga familie. Mătuşa June şi unchiul Barry sunt distruşi… Reeva a fost totul pentru ei", a declarat Kim Martin, care a afirmat că a solicitat acordul familiei Steenkamp pentru a depune mărturie, aceasta cerându-i să fie "vocea Reevei", potrivit Mediafax.

Kim Martin a descris copilăria şi adolescenţa Reevei, subliniind că era o tânără căreia îi plăcea să aibă grijă de alţii şi că a fost "primul bebeluş pe care l-a ţinut în braţe".

"Era foarte atentă, voia să aibă grijă de toată lumea. A avut grijă şi de un caniche paralizat, îl ducea peste tot, devenise picioarele lui", a povestit Kim Martin.

În timp ce Kim Martin povestea despre verişoara ei, tatăl Reevei, Barry Steenkamp, a început să plângă, fiind consolat cu greu de soţia lui, June.

Pe banca acuzaţilor, Pistorius a început de asemenea să plângă.

Kim Martin a mai spus că familia Steenkamp nu făcea faţă cheltuielilor şi Reeva îi ajuta mereu cu sume de BANI câştigate ca fotomodel.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

Procesul lui Pistorius a început în luna martie 2014. Judecătoarea Thokozile Masipa a citit în instanţă, la 12 septembrie, concluziile sale în acest caz.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost găsit vinovat de omor din culpă de justiţia sud-africană, dar a obţinut dreptul de a rămâne în libertate pe cauţiune până la reluarea discuţiilor în cazul său la tribunalul din Pretoria.

Cele mai citite

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă