1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialDebenhams a deschis noul magazin din București Mall cu o prezentare neconvențională...

Debenhams a deschis noul magazin din București Mall cu o prezentare neconvențională de modă și frumusețe

Magazinul Debenhams din București Mall, noua destinație de fashion&beauty din Capitală, a găzduit ieri, 25 martie o prezentare neconvențională de modă și frumusețe, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea.

Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Eli Roman, Ela Craciun și Claudia Pavel au asistat la lansarea colecției de primăvară-vară 2015. Atenția tuturor a fost atrasă de ședința foto care s-a desfășurat în cadrul evenimentului și care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic și complex al colecției în imagini reprezentative.

Carmen Negoiță, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea și bloggerii de moda Alina Tănasă și Ovidiu Mureșanu au ales să poarte ținutele Debenhams la eveniment, ca o declarație de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mândrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

Ținutele prezentate în cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic și principalele tendințe ale sezonului primăvară-vară 2015.

Transpuse în mixul unic de branduri proprii exclusive, mărci internaționale în concesiune și nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendințele sezonului au fost puse, la propriu, în lumina reflectoarelor.   Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansări ale mărcii, fiind la rândul său o introducere în propunerile din secțiunea de beauty a department-store-ului, zonă care ocupă parterul magazinului de 2,800 m2.

Alături de invitații din media și sfera publică, la eveniment au participat și fani ai brandului Debenhams, care au câștigat invitațiile pe pagina Facebook Debenhams România.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului Debenhams, între 26 și 29 martie clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize: promoții, sesiuni de make up gratuite, divertisment. Întreaga familie urbană este invitată să descopere cele trei etaje dedicate modei și frumuseții printr-o experiență memorabilă.

 

 

 

 

Cele mai citite
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă