13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDe ce vrea Hagi să plece din Constanţa

De ce vrea Hagi să plece din Constanţa

Gheorghe Hagi ameninţă că îşi va muta echipa dacă nu va primi sprijin din partea autorităţilor locale. Fostul internaţional român nu a spus-o public, dar l-a informat pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a deconspirat planurile lui Hagi.

Preşedintele clubului patronat de Hagi, Pavel Peniu, a declarat că Viitorul doreşte să fie echipa Constanţei şi că un sprijin din partea CJC ar fi binevenit. Totuşi, oficialul Viitorului a spus un mare adevăr declarând că „sprijinul comunităţii nu trebuie să îl cerşeşti, ci trebuie să îl meriţi!”. Totodată, Peniu a mai declarat că nici o echipă nu poate trăi singură, iar structurile existente în jur sunt vitale. „Se tot aude la meciuri: În Constanţa doar Farul contează! Este total greşit. Farul singură nu a făcut niciodată nimic şi se vede şi acum. Când a avut pe cineva în spate, cluburi mici de Liga a III-a, firme puternice, a fost acolo sus. Din păcate fotbalul constănţean este în suferinţă şi noi suferim de asemenea. Nu ştiu de o discuţie între Hagi şi autorităţile locale, ştiu doar că noi ne construim o istorie de care legăm numele Constanţa şi am fi mândri să fim consideraţi echipa judeţului, nu a lui Hagi”, a spus Peniu.

Preşedintele constănţenilor a afirmat, de asemenea, că Viitorul a încheiat contractul de colaborare cu Farul şi în dosarul de licenţiere a trecut arena celor de la Astra Giurgiu, nici măcar cea a Oţelului, formaţie pe al cărei stadion Viitorul a jucat primele trei etape din stagiunea trecută a Ligii I.

 

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă