11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialDavid Cameron vânează fazani botezaţi Boris Johnson şi Michael Gove: Găsesc că...

David Cameron vânează fazani botezaţi Boris Johnson şi Michael Gove: Găsesc că atunci când împuşc câţiva Borişi şi Michaeli mă simt mult mai bine

Fostul prim-ministru al Marii Britanii, David Cameron, a făcut o declaraţie atipică în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos. Britanicul a povestit că s-a reapucat de vânătoare şi că numeşte fazani Boris Johnson şi Michael Gove, înainte de a-i împuşca. Cameron a explicat că face acest lucru pentru a se simţi mai bine după eşecul reprezentat de Brexit, informează The Independent.

“Am folosit timpul liber pentru a mă apuca iarăşi de vânătoare. Găsesc că atunci când împuşc câţiva Borişi şi Michaeli mă simt mult mai bine”, a afirmat fostul premier.

David Cameron este dezamăgit de faptul că cei doi politicieni sunt susţinătorii demersurilor privind ieşirea Marii Britanii din blocul comunitar, însă politicianul nu şi-a pierdut simţul umorului, afirmând că “s-a însurat cu serviciul public”, glumind că este disponibil pentru nunţi şi bar mitzvah.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă