14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialDaniel Dăianu, despre Cristian Sima: Ar trebui să se întoarcă în ţară....

Daniel Dăianu, despre Cristian Sima: Ar trebui să se întoarcă în ţară. OMORUL există pentru fapte mult mai GRAVE decât să pierzi banii altuia

Fostul ministru de Finanţe, Daniel Dăianu, a mărturisit, sămbătă după-amiază, la Realitatea TV, că, deşi se află printre cei păgubiţi de fostul şef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, consideră că cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă Sima ar fi să se întoarcă în ţară.

Mai mult, Daniel Dăianu s-a declarat frapat de remarca lui Cristian Sima potrivit căreia îi este frică şi a subliniat că nu este firesc ca cineva să se teamă pentru integritatea sa fizică.

“Sima ar trebui să se întoarcă în ţară. Mă frapează remarca lui potrivit  căreia îi este teamă. Sunt episoade triste. Rămân la părerea mea. Sima ar trebui să se întoarcă şi să ajungă la un acord cu părţile păgubite.

El a precizat că are active pe care le controlează. Nu este firesc să te temi pentru integritatea fizică. Omorul există pentru fapte mult mai grave decât a pierde banii altuia”, a explicat Daniel Dăianu.

Pe de altă parte, Dăianu spune că o sa depună plângere pe numele lui Cristian Sima: “Mă aflu printre păgubiţi. Nu e un joc aici. E vorba de resurse importante. Dacă nu există plângeri, e ca şi cum ar fi iertat (…) Da, sigur, voi face plângere. Nu vreau să se creadă ca Sima are ceva de ascuns”.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut vineri seara într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, că este în Reykjavik (Islanda) şi că a plecat de frică din ţară, întrucât i s-ar fi cerut să îşi cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienţilor săi.

Cele mai citite

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...

Guvernul a aprobat construcția stadioanelor „Gică Hagi” și „Nicolae Dobrin”! Cele două arene vor costa 175 de milioane de euro

Guvernul a aprobat, în ședința de marți, memorandumurile privind finanțarea noilor stadioane din Constanța și Pitești. Arena „Gică Hagi” din Constanța va avea 18.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă