16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDan Voiculescu s-a întors în ţară: Dosarul de şantaj e o "PORCĂRIE"....

Dan Voiculescu s-a întors în ţară: Dosarul de şantaj e o “PORCĂRIE”. E o CAMPANIE împotriva Antenelor

Dan Voiculescu, al cărui nume apare în interceptările din dosarul de şantaj Antene – RCS&RDS, a declarat miercuri, la întoarcerea în ţară, că procesul e “o porcărie” şi că atât el, cât şi şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu, sunt nevinovaţi.

Voiculescu a mai declarat presei, pe aeroportul Otopeni, că procesul în care administratorul RCS&RDS l-a acuzat pe Alexandrescu de şantaj este o campanie împotriva Antenelor.

Potrivit fostului parlamentar, Intact are deja 11 procese pe rol cu RCS&RDS şi că, probabil, numărul acestora va creşte.

‘Am un pic de grijă pentru România. Dacă avem judecători şi procurori care fac astfel de lucruri, poimâine putem veni toţi la rând’, a mai spus Voiculescu.

Astăzi, Tribunalul Bucureşti judecă recursul la arestarea directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Decizia este definitivă. Din completul de trei judecători fac parte şi controversatele Elena Burlan şi Manuela Golea Mladin, recunoscute pentru “clemenţa” lor cu inculpaţi celebri precum Sorin Ovidiu Vîntu, Şerban Brădişteanu sau doctorul Trancă. 

De asemenea, astăzi DNA continuă audierile în dosar. Între cei care urmează a fi citaţi pentru audieri figurează Dan şi Camelia Voiculescu, comisari ai Gărzi Financiare, acuzaţi de Mitică Dragomir că au livrat Antenei contractul dintre firma sa, SC Bodu SRL şi  RCS&RDS , cu care au fost ulterior şantajaţi, precum şi directorul Intact Publishing, Dan Matiescu, cel care a trimis întrebările despre contract, întrebări identice cu cele puse de Garda Financiară, după cum susţine preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dragomir.

.

 

 

 

 

 

 

 

 
Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă