20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDaca incep sa viseze cei din Regie?

Daca incep sa viseze cei din Regie?

Steaua e noul lider al Diviziei A, Rapid are un pic de noroc si bate in ultima secunda, Dinamo e in cadere libera, FC National nu vrea sa cedeze locul de Intertoto si bate la Pitesti; Vasluiul si Pandurii se lupta la baioneta pentru a evita retrogradarea de care, se pare, FCM Bacau nu mai poate scapa – acestea ar fi cateva dintre coordonatele etapei a 24-a, cea disputata inaintea Sarbatorii Invierii.

Sportul Studentesc, deja o certitudine!
Daca despre Steaua si Dinamo am scris in alte materiale gazduite de paginile noastre de azi, randurile de mai jos sunt o rasplata meritata pentru o formatie extraordinara, care a adus „sare si piper” in Divizia A. Este vorba de Sportul Studentesc. Nu stim ce-i „mana in lupta” pe cei din Regie, dar elevii lui Gigi Multescu se afla la cel mai bun sezon din ultimii ani si au ajuns pe buzele tuturor. La numai doua puncte de grupul celor trei „mari”, studentii pot produce oricand surpriza. Au dovedit pana acum faptul ca pot bate oricand si pe oricine si ca jocul lor poate surprinde chiar si formatiile cu greutate. Nu stim pana unde va urca Sportul, dar sa ne gandim cum ar fi ca echipa din Regie sa joace la victorie meciurile cu Dinamo (etapa viitoare, in Stefan cel Mare), Steaua (etapa 28, in Regie) si Rapid (etapa 29, in Giulesti) care urmeaza! Indrazneste cineva sa viseze?

„Euro-Poli”, doar cu numele
Criza prin care trece Poli Timisoara continua. Nu stim ce lipseste trupei lui Hagi – probabil ca luciditatea si calmul din echipa -, dar e clar ca situatia nu e cea dorita acum pe Bega.
La fel de dificila – din punctul de vedere al asteptarilor prea mari si al rezultatelor prea „mici” – este si situatia la FC Arges, echipa care a avut un tur de exceptie si un retur de cosmar. Sorin Cartu resimte din plin mutarea echipei la Mioveni, dar si unele presiuni din jurul echipei care duc la o atmosfera incarcata. Culmea, FC Arges e echipa care in acest retur a stopat atat pe Steaua, cat si pe Rapid, cu care a inregistrat rezultate de egalitate!

Otelul se simte perfect in deplasare!
Rapid a invins FCM Bacau, dar suporterilor alb-visinii le-au iesit peri albi pana cand au vazut cele trei puncte in tolba echipei lui Razvan Lucescu! Bacauanii s-au luptat ca pentru finala mondiala, au tinut scorul egal pana la ultima faza a meciului, dar au pierdut in urma a doua greseli ca in curtea scolii…
Nu putem incheia aceste randuri fara CFR Cluj si Otelul Galati. Prima, echipa lui Dorinel Munteanu, a demonstrat ca stie sa joace si pe teren propriu, nu numai acasa, invingand pe Dinamo dupa ce, in tur, reusise acelasi rezultat si cu Steaua. La randul lor, cei de la Otelul au castigat si la Petrosani, invingand pentru a patra oara in retur in deplasare dupa succesele din Stefan cel Mare, de la Bacau si Cluj!

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă