13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialCVT Tomis - Volei Municipal Zalău, confruntare în familie

CVT Tomis – Volei Municipal Zalău, confruntare în familie

CVM Tomis Constanţa continuă cea mai dură perioadă a sezonului cu o deplasare de şase puncte, la Zalău. Marinarii vor da replica, astăzi, rivalei tradiţionale, Volei Municipal Zalău, în derbiul rundei 7 din Divizia A1, şi vizează toate punctele. Meciul va fi unul special ­pentru că Martin Stoev îşi va înfrunta tatăl, iar acesta a avut grijă să-i aducă aminte fiului că el l-a învăţat volei, şi nu invers.

“Pentru noi este un duel important, dar nu decisiv. Aşa cum am mai spus-o şi în alte dăţi, sezonul regulat este doar o perioadă în care ne pregătim de meciurile din Ligă, pentru că titlul se decide în play-off. Asta nu înseamnă însă că ­mergem la Zalău să nu câştigăm. E un derby, inclusiv datorită faptului că Martin îşi întâleşte tatăl, iar orgoliile vor fi la cel mai înalt nivel. Zalăul a rămas o echipă tare, fapt dovedit şi de succesul de la Bucureşti (3-0 cu Dinamo – n.r.), astfel că va ­trebui să muncim pentru succes”, ne-a declarat Serhan ­Cadâr, managerul echipei campioane.

De altfel, echipa constănţeană priveşte meciul de azi mai degrabă ca pe unul de antrenament, care să ţină jucătorii în priză pentru partida de joi din Liga Campionilor, când la Constanţa vine Lugano.

“Suntem şi mulţumiţi, şi nemulţumiţi de programarea acestui meci. La nemulţumiri ar fi deplasarea lungă, deşi am avut grijă să evităm orice neplăceri legate de aceasta. La mulţumiri, forţa adversarului, pentru că avem nevoie de asemenea meciuri înaintea unor dueluri din Ligă. Este bine ca băieţii să rămână montaţi şi să lupte pentru fiecare punct, pentru că în Ligă nu te iartă nimeni”, a constatat Serhan Cadâr.

Lugano e o necunoscută

Partida de joia viitoare va reprezenta un test important pentru noua favorită a grupei de calificare. Victoria de la Piacenza îi obligă pe marinari să trateze meciul cu Lugano ca pe unul de importanţă capitală şi toţi ştiu că de succesul cu debutanta depind şansele de calificare.

“Nu ştim nimic despre Lugano, dar este o campioană naţio­nală, or asta reprezintă ceva. Avem nevoie de toate punctele cu ei şi sper ca băieţii să rămână concentraţi şi să nu avem surprize în acel meci. Fac un apel de pe acum către public, pentru că el ne poate ajuta, şi vă anunţ că intrarea va fi liberă, la fel ca anul trecut. Avem nevoie de susţinere şi sper că iubitorii de volei din Constanţa îşi vor întoarce faţa şi către noi”, a continuat managerul.   

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Nouă cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt,...
Ultima oră
Pe aceeași temă