14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCVM Tomis: succes în Bosnia, urmează Dinamo

CVM Tomis: succes în Bosnia, urmează Dinamo

Echipa de la malul mării a păşit cu dreptul în noua stagiune continentală, iar în campionat urmează a juca în compania marii rivale Dinamo.

 

Echipa constănţeană de volei masculin CVM Tomis Constanţa, a reuşit să câştige prima partidă disputată în actuala stagiune continentală. Echipa de pe litoral s-a impus în Bosnia, scor 3-1, în faţa echipei MOK Brcko Jedinstvo. Began şi compania au cedat doar actul secund, scor 28-30, celelalte câştigându-le cu 25-20, 25-11 şi 25-18.

În ciuda succesului categoric, CVM nu este calificată în turul trei al competiţiei. Formaţia antrenată de Martin Stoev trebuie să se impună şi în partida retur, programată marţi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, sistemul competiţio-nal obligând participantele la două succese, în caz de egalitate disputându-se un set de aur.

În cazul în care va reuşi să treacă de echipa bosniacă, în 16-imile competiţiei vom avea parte de un duel românesc, Tomis urmând a juca în compania celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Pentru gruparea de la malul mării urmează o nouă partidă importantă, de această dată în campionat. Tomis urmează a primi vizita celor de la Dinamo, în Divizia A1. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Constanţa, iar cele două combatante sunt principalele rivale la detronarea campioanei Remat Zalău. Tomis ocupă locul doi, la trei puncte în spatele liderului, în timp ce Dinamo este pe locul patru şi are cu cinci puncte mai puţin decât echipa de pe litoral.

Meciul se anunţă unul extrem de disputat, constănţenii având marele dezavantaj al unei deplasări obositoare în Bosnia. Dinamo este şi ea calificată în Cupa Challenge, dar locul trei ocupat la finele sezonului trecut le-a permis bucureştenilor accederea directă în 16-imile întrecerii. Mai mult, rivalitatea dintre cele două echipe a dus mereu la jocuri spectaculoase, mult peste media campionatului, acest lucru fiind aşteptat şi la partida de sâmbătă, ora 17.00.  

CSV joacă la Bucureşti

Dacă băieţii primesc vizita unei formaţii bucureştene, fetele de la CSV 2004 Tomis Constanţa sunt nevoite ele să meargă în capitală, de această dată pentru partida cu CSM Bucureşti. După succesul
entuziasmant din Liga Campionilor în faţa italiencelor de la Volley Bergamo, tomitanele trebuie să coboare cu picioarele pe pământ şi să câştige meciul cu CSM pentru a continua urmărirea liderului Ştiinţa Bacău, de care le desparte doar un punct.

20.12.2012 este data la care se dispută returul dublei dintre Tomis şi MOK Brcko Jedinstvo din Cupa Challenge. 

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă