11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCupluri originale

Cupluri originale

Mai multe cupluri celebre supravietuiesc de ani buni in lipsa unor acte oficiale. Desi se considera sot si sotie, multe vedete nu si-au unit vietile nici la primarie, nici la biserica.

» Angelina Jolie si Brad Pitt alcatuiesc cel mai in voga cuplu al Hollywood-ului. Cu toate ca au de crescut sase copii impreuna si au in plan ca anul 2009 sa le mai aduca doi, vedetele nu se gandesc la o casatorie. "Ne vom casatori atunci cand orice persoana din aceasta tara care doreste sa se casatoreasca va avea dreptul legal sa o faca", a spus Pitt. Fiecare dintre cei doi a trecut deja printr-un mariaj (foto 1).

» Halle Berry se bucura si ea de primul copil cu Gabriel Aubrey si, dupa un prim mariaj nereusit, jura ca nu se va recasatori: "Nu mai simt nevoia sa fiu sotia cuiva si nu imi trebuie validarea unui certificat pentru relatia mea" (foto 2).

» Altii pur si simplu nu cred ca mariajul ar insemna ceva mai mult decat o bucata de hartie. "Sunt insurat. Eu o consider pe ea sotia mea si ea ma considera sot", a spus Stuart Townsend, care formeaza de noua ani un cuplu celebru cu Charlize Theron (foto 3).

» Una dintre cele mai longevive relatii neoficiale o au Susan Sarandon si Tim Robbins, care sunt impreuna de 21 de ani. "M-am impotrivit mereu casatoriei", a spus Sarandon. "Eu sunt cea care alege ca zi de zi sa fie aici. Nu iau aceasta uniune de-a gata!" (foto 4).

» Printre cuplurile care nu doresc o binecuvantare oficiala se numara Nicole Richie si Joel Madden, Matthew McConaughey si Camila Alves, Jim Carrey si Jenny McCarthy, Goldie Hawn si Kurt Russell, ultimii fiind deja impreuna de 26 ani.

» Se pare ca in cazul unora, amintirile din copilarie au fost cele care au influentat decizia: "Nu am crescut cu visul de a fi intr-o zi mireasa" a spus Naomi Watts, care traieste cu actorul Liev Schreiber de patru ani. "Mama mea s-a casatorit de doua ori si tot de atatea ori a divortat. Liev are o experienta asemanatoare".

» De 11 ani impreuna, Johnny Depp si Vanessa Paradis se simt foarte bine, nelegati fiind de vreun act. "Sunt mai maritata decat oricine, am doi copii… Putem trai foarte bine asa", a spus Vanessa Paradis.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă