14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialCum vor circula tramvaiele și autobuzele din București, în noaptea de Revelion

Cum vor circula tramvaiele și autobuzele din București, în noaptea de Revelion

În noaptea de Revelion, bucureștenii au acces la 25 de linii de noapte. Totodată, la trecerea dintre anim vor circula și liniile de tramvai 1 și 41. În zilele de 1 și 2 ianuarie, RATB anunță că vehiculele vor funcționa după un program corespunzător unei zile de duminică.

 

În noaptea de Revelion, între orele 23.00 și 01.00, autobuzele și tramvaiele vor circula la un interval de 40 de minute. Între orele 01.00 și 03.00, mijloacele de transport vor circula la un interval de 120 de minute, iar între orele 03.00 și 04.30 la 40 de minute.

RATB precizează că accesul publicului călător se va realiza numai pe la prima ușă. Călătorii vor avea obligați să își valideze cardurile de călătorie, iar șoferii vor controla dacă toți călătorii au carduri valabile asupra lor.

Totodată, persoanele care beneficiază de gratuitate pentru transportul public conform prevederilor legale în vigoare, vor circula în baza documentelor eliberate în acest sens.

 Programul RATB poate fi consultat aici.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă