16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCum se pregătesc fotbaliştii pentru retur

Cum se pregătesc fotbaliştii pentru retur

Formaţiile constănţene dispută în aceste zile mai multe partide de verificare, peste hotare.

În aceasta săptămână, echipa de Liga a II-a Săgeata Năvodari va susţine două partide de verificare cu divizionara secundă, Svetkavitsa Târgovishte din Bulgaria.

Prima întâlnire este programată în funcţie de starea terenurilor, la Albena sau Kavarna, miercuri, 6 februarie, de la ora 14, după care bulgarii vor întoarce vizita jucătorilor antrenaţi de Constantin Gache, sâmbătă, 9 februarie.

Cele două formaţii, ar fi trebuit să se întâlnească în urmă cu zece zile, dar autocarul echipei Săgeata a fost întors din drum, din cauza căderilor de zăpadă şi a terenurilor impracticabile din Bulgaria.

Tot la capitolul amicale, prim-divizionara Viitorul Constanţa a pierdut al treilea joc de verificare din cadrul cantonamentului efectuat în Antalya. Echipa condusă de Cătălin Anghel a întâlnit formaţia cehă de primă ligă Hradec Kralove, partida încheindu-se cu victoria cehilor, scor 2-1 (1-1).

Nici Farul nu a stat în weekend, marinarii remizând cu CS Agigea într-o partidă disputată pe unul din terenurile sintetice ale bazei Academiei „Hagi”. 

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă