12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialCum să faci un Porsche dintr-un Volkswagen vechi

Cum să faci un Porsche dintr-un Volkswagen vechi

Visul din copilărie al lui Megan Ashton era să ajungă la nunta ei într-un Porsche clasic. Şi visul ei s-a împlinit acum, la 26 de ani, doar că nu totul s-a întâmplat aşa cum ar fi fost obişnuit. Tânăra mireasă nu a închiriat maşina şi nici nu a cumpărat-o: ea a construit una din rămăşiţele unui Volkswagen Beetle vechi, relatează dailymail.co.uk.

Tânăra, ofiţer inginer în Marina Regală, a petrecut şase ani trasformându-şi de una singură maşina Volkswagen veche de 40 de ani într-un Porsche 356, primul model de producţie al companiei. Femeia a plătit 200 de lire sterline pentru epava Volkswagen, apoi a reconstruit aproape de la zero modelul Porsche cheltuind 4.000 de lire.

Maşina uimitoare are acum interior din piele albă cu finisaje din lemn de mahon, carcasa modelului Porsche 356 şi include un volan şi un vitezometru autentice. Poate ajunge la viteze de până la 160 de kilometri pe oră şi valoarea ei este estimată la 25.000 de lire sterline.

Porsche 356 a fost o maşină creată de Ferdinand Porsche, fiul fondatorului companiei care a produs Volkswagen Beetle. Porsche a fost produs între 1948 şi 1956 şi a împărţit multe piese cu maşina Volkswagen Beetle pentru a economisi bani.

Megan a cumpărat Volkswagenul pe când era elevă, apoi a început să facă modificările necesare pentru a transforma dovleacul în caleaşcă. Megan, al cărei tată are un atelier de reparaţii de maşini, a afirmat: „Ştiu că oamenii cred că este neobişnuit ca o fată să fie interesată de maşini, dar am crescut înconjurată de ele.”

Tânăra a primit, în ultimii şase ani, piese de maşini drept cadouri de Crăciun.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă