26.7 C
București
miercuri, 10 iulie 2024
AcasăSpecialCum să alegeţi uneltele de grădină potrivite

Cum să alegeţi uneltele de grădină potrivite

Alegerea uneltelor de grădină uşor de utilizat şi de întreţinut este esenţială pentru a avea o grădină frumoasă. Recomandările practice ne sunt oferite de Mihai Jumuga – Reprezentant tehnic, Divizia de scule electrice şi accesorii Bosch

Oferiţi-ne câteva recomandări privind întreţinerea acestor unelte, precum şi modalităţile de obţinere a informaţiilor.

De la bun început am vrea să subliniem faptul că sculele electrice Bosch pentru grădină sunt unelte uşor de utilizat şi întreţinut, cu condiţia ca un număr minim de prescripţii tehnice să fie respectate şi aplicate. De exemplu, maşinile de tuns iarba Rotak NU trebuie folosite imediat după ploaie, deoarece iarba udă stă lipită de pământ şi nu poate fi tăiată de coasa rotativă. În plus, apa şi umezeala sunt nefavorabile funcţionării în siguranţă a maşinii. Curăţarea acestei unelte trebuie făcută după fiecare utilizare. A nu se utiliza solvenţi chimici! O lavetă uşor umezită este suficentă.

Orice informaţie legată de caracteristicele tehnice ale sculelor electrice şi de modul corect de utilizare şi întreţinere pot fi găsite pe site-ul nostru www.bosch-garden.ro.

În ce moment este bine să fie achiziţionate aceste unelte? Este acum un moment prielnic?

Aceste unelte pot fi achiziţionate în orice moment al anului, având în vedere că sculele electrice de grădină Bosch nu sunt dedicate exclusiv lucrului la exterior, dependent de starea vremii.

Nu există un moment unic prielnic achiziţionării acestor unelte, pentru că sculele Bosch de grădină acoperă întreaga plajă de aplicaţii specifice fiecărui anotimp.

Alte sfaturi practice?

Înainte de a achiziţiona o sculă electrică Bosch vă recomandăm călduros să accesaţi secţiunea nouă „Ghidul produselor” de pe site-ul www.bosch-garden.ro. Aici găsiţi un îndrumar simplu de folosit cu ajutorul căruia, răspunzând corect întrebărilor, veţi ajunge la alegera corectă a sculei electrice corespunzătoare nevoilor dvs.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă