21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCum arată bărbatul care a înjunghiat un poliţist în plină stradă. Poliţia...

Cum arată bărbatul care a înjunghiat un poliţist în plină stradă. Poliţia a făcut public portretul robot al principalului suspect

Poliţia Capitalei a făcut public portretul robot al principalului suspect în cazul de tentativă de omor asupra unui poliţist de la secţia 20. Conform imaginii compuse de criminalişti pe baza informaţiilor oferite de victimă, bărbatul căutat este un tânăr înalt, blond, cu ochi căprui.

“Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie a.c. în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri”. La data comiterii faptei, mai arată sursa citată, cel căutat purta geacă/hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis şi pantofi sport de culoare albă”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei, remis RL.

Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să alerteze Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Poliţistul înjunghiat este angajat la Secţia de poliţie 20 din Capitală. El este din Satu Mare şi a fost repartizat la Bucureşti după absolvirea cursurilor Şcolii de Agenţi de Poliţie din Cluj.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă