12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialCristocea, suspendat de Farul

Cristocea, suspendat de Farul

Adunarea Generala a FC Farul a decis suspendarea mijlocasului Vasilica Cristocea pana la finalul contractului acestuia cu gruparea constanteana, adica finalul editiei 2005/2006. “Adunarea Generala a luat nota de procedurile legale care au fost finalizate de departamentul juridic pentru a-i aduce la cunostinta lui Cristocea sa fie prezent la Adunarea Generala. Acesta a refuzat si, in mod legal, AG a decis suspendarea lui, conform regulamentului”, a declarat vicepresedintele Consiliului Director, Mihai Daraban.
La aceeasi sedinta a fost validata decizia luata in urma cu o saptamana de Consiliul Director privind schimbarea denumirii stadionului “Gheorghe Hagi”, unde echipa constanteana isi disputa partidele de pe teren propriu, in “Farul”. In urma cu o saptamana, Consiliul Director al FC Farul a decis schimbarea denumirii stadionului “Gheorghe Hagi”, principalul argument adus in favoarea acestei modificari fiind acela ca Hagi este in viata. Galeria echipei Farul a solicitat conducerii clubului schimbarea denumirii stadionului dupa ce fostul international si selectioner roman a acceptat sa preia conducerea tehnica a formatiei Poli Timisoara.
Pe de alta parte, referitor la numirea unui nou antrenor principal incepand din returul campionatului, Mihai Daraban a declarat: “Suntem in cautari. In orice caz nu va fi din Romania”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă