15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCristian Chivu a marcat un gol în meciul Internazionale Milano - AC...

Cristian Chivu a marcat un gol în meciul Internazionale Milano – AC Torino, scor 2-2

Fundaşul Cristian Chivu a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, adversara formaţiei CFR Cluj în 16-imile de finală ale Ligii Europa, a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu formaţia AC Torino, în etapa a XXII-a a campionatului italian, potrivit Mediafax.

Chivu a început meciul ca titular şi a deschis scorul în minutul 5, transformând o lovitură liberă de la 22 de metri. Fundaşul român s-a accidentat şi a fost înlocuit, în minutul 28, cu Alvaro Pereira. Cel de-al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Cambiasso, în minutul 66.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Meggiorini, în minutele 23 şi 52. Mijlocaşul Sergiu Suciu a fost rezervă la Torino.

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a folosit următoarea formulă de echipă: Handanovici – J. Zanetti, Ranocchia, Chivu (Pereira ’28), Juan Jesus – Guarin, Mudingayi (Cambiasso ’53), Gargano, Nagatomo – Cassano (Alvarez ’75), Palacio.

În clasament conduce Juventus Torino, cu 49 de puncte, fiind urmată de SSC Napoli, cu 46 de puncte, şi Lazio Roma, cu 43 de puncte.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa Internazionale Milano în 16-imile de finală ale Ligii Europa. CFR Cluj va juca meciul tur în deplasare, la 14 februarie, de la ora 22.05, returul urmând să aibă loc în România, la 21 februarie, de la ora 20.00.

Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...
Ultima oră
Pe aceeași temă