11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialFostul deputat Cristian Boureanu nu este la prima altercație: Anul trecut, și...

Fostul deputat Cristian Boureanu nu este la prima altercație: Anul trecut, și fiica lui l-a acuzat că a lovit-o, iar în 2015, s-a bătut într-un club pe litoral

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Poliție, vineri, fiind cercetat în dosarul în care este acuzat de ultraj față de un agent de la Poliția Rutieră.

Incidentul produs în noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele în care a fost implicat Cristian Boureanu, explică Mediafax.

În septembrie 2016, Cristian Boureanu a ajuns la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, după ce fiica lui l-a acuzat de agresiune. La acel moment, poliţiştii au fost sesizaţi de un trecător. Fata, în vârstă de 16 ani, a fost filmată în timp ce plângea, acuzându-şi tatăl că a agresat-o.

"În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza Sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", a anunţat Poliţia Capitalei.

Cu un an înainte, în august 2015, Boureanu era implicat într-un scandal produs într-un club de pe litoral.

Boureanu a susţinut la acea vreme că totul a pornit de la un angajat care nu avea ce căuta în zona publică a clubului. Potrivit declaraţiei sale, angajatul clubului s-a comportat "neplăcut şi agresiv" cu femeile din grupul său de prieteni şi cu iubita sa, Laura. În momentul respectiv, Cristian Boureanu nu se afla la masă, aflând ulterior despre incident. În momentul în care a fost identificat, angajatul a încercat să fugă şi s-a creat o busculadă.

"A fost un incident neplăcut care i se poate întâmpla oricui. Lucrurile au fost gestionate însă foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurări că persoana respectivă va fi sancţionată şi dată afară. Conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce să-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospătari", a spus Boureanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă