16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialCosmote a ajuns la 6,7 milioane de clienţi

Cosmote a ajuns la 6,7 milioane de clienţi

Cosmote România a păstrat o evoluţie financiară constantă şi pozitivă în cursul celui de-al treilea trimestru al 2010, fapt care a îmbunătăţit indicatorul EBITDA şi veniturile, în pofida cadrului economic dificil din România.

 

La sfârşitul lunii septembrie 2010, numărul total de clienţi Cosmote în România, excluzând clienţii Zapp, a atins 6,7 milioane, din care 20,1% sunt abonaţi. Creşterea constantă a bazei de abonaţi, în special pe segmentul business, a generat o creştere semnificativă a veniturilor. Numărul de clienţi prepaid a crescut şi el în pofida competiţiei intense pe acest segment. În acest trimestru, veniturile din servicii au crescut cu 3,4%, din care veniturile din serviciile aferente apelurilor iniţiate au crescut cu aproximativ 2%.

Veniturile totale în al treilea trimestru al anului 2010, au atins valoarea de 117,5 milioane de euro, înregistrând o creştere de 8,5% comparat cu aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce EBITDA a crescut până la 23,3 milioane de euro, înregistrând o creştere de 24,6% comparativ cu T2 2010, evidenţiind îmbunătăţiri ale activităţii operaţionale în urma integrării cu succes a Zapp.

Suntem mulţumiţi de performanţa pozitivă în cel de-al treilea trimestru, având în vedere provocările contextului economic, scăderea consumului şi competiţia intensă. Am modelat în permanenţă structura costurilor pentru a ne îmbunătăţi eficienţa şi pentru a ne adapta la mediul dificil, fără a afecta calitatea serviciilor. Am continuat să ne îmbunătăţim portofoliul de produse şi servicii şi am câştigat o cotă de piaţă importantă pe segmentul corporate, întărindu-ne prezenţa pe piaţă”, a spus Konstantinos Apostolou, CFO Cosmote România.

Cu o cotă de piaţă de peste 24% şi câştigând în mod constant teren pe piaţă, Cosmote România se concentrează pe întărirea prezenţei sale în cadrul segmentelor de internet mobil şi corporate, îmbunătăţindu-şi în mod constant reţeaua de acoperire şi extinzând portofoliul de produse şi servicii în beneficiul consumatorilor români.

Cele mai citite

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă