21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialContract pentru eliminarea deşeurilor în Cluj

Contract pentru eliminarea deşeurilor în Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a înaintat spre publicare pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia de atribuire a contractului de lucrări pentru „Închidere şi ecologizare depozite neconforme de deşeuri din judeţul Cluj”, un proiect în valoare de peste 12 milioane de euro. Contractul se referă la închiderea şi ecologizarea depozitelor neconforme din Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Cluj-Napoca, Turda şi Huedin.

Durata limită a contractului este de 19 luni de la data de emitere a ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defecţiunilor de 24 de luni.

Fonduri europene

“Este un pas necesar pentru finalizarea noului sistem de management al deşeurilor din judeţul nostru. Punctual, pentru cei care locuiesc în Cluj-Napoca, este foarte importantă închiderea şi soluţionarea definitivă a problemei generate de fosta rampă de la Pata Rât. Vom parcurge în perioada imediat următoare şi alţi paşi necesari proiectului, în aşa fel încât să fim în situaţia de a-l finaliza în cel mai scurt timp posibil”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Criteriul de atribuire al contractului îl reprezintă preţul cel mai mic, iar valoarea estimată a întregului proiect este de 51.413.492,76 lei, aproximativ 12.500.000 de euro, fără TVA. Sursa de finanţare este Fondul European de Dezvoltare.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă