33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialConstanţa: O femeie s-a sinucis după ce s-a aruncat în mare

Constanţa: O femeie s-a sinucis după ce s-a aruncat în mare

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Constanța, s-a sinucis, luni seară, după ce s-a aruncat în mare de pe pasarela pentru ambarcațiuni din stațiunea Mamaia, potrivit Mediafax

Femeia a fost văzută de agentul care asigura paza pasarelei din dreptul Hotelului Victoria din stațiunea Mamaia, chiar înainte de a se arunca în mare.

El le-a povestit polițiștilor că femeia a sărit peste gardul care blochează accesul pe pasarelă, care este închisă pe perioada iernii, iar în momentul în care a strigat la ea, aceasta s-a aruncat în apele mării.

Paznicul a anunţat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri, SMURD, ambulanță și jandarmerie, plus o autospecială cu barcă și scafandrii a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Acțiunea de căutare s-a desfășurat cu dificultate, din cauza vremii. Pentru că marea era agitată, nu s-a putut interveni cu ambarcațiuni de mici dimensiuni, iar scafandrii nu s-au putut scufunda din cauza întunericului și a vântului puternic. După aproximativ două ore însă, trupul femeii a fost adus la malul marii de valuri, la circa 300 de metri de pasarelă.

Echipajul de pe ambulanța SMURD a inițiat imediat manevrele de resuscitare, și au decis ca femeia să fie transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Ulterior, poliţiştii au fost anunţaţi de decesul femei, înregistrat la ora 21.35.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Constanța, urmând ca marți dimineață să fie făcută autopsia.

Anchetatorii spun că pe trupul femeii nu existau urme vizibile de lovituri, neexistând în acest moment suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul.

În poșeta abandonată de femeie pe pasarelă a fost găsită cartea de identitate a victimei, stabilindu-se că avea 41 de ani și era din Constanţa.

Potrivit primelor date obținute de polițiști de la rudele victimei, femeia ar fi suferit de afecțiuni psihice.

Cele mai citite

Fără “România liberă,” n-ar fi putut exista integrarea europeană

Îngerul meu păzitor, Petre Mihai Băcanu, se apropie de cota 80. Ca om zămislit și retras la munte, a lansat sâmbătă, la Bookfest, cartea...

Ghidul tău despre aparatul dentar – TOT ce trebuie să știi

Purtatul unui aparat dentar ajută la poziționarea corectă a dinților și la remedierea diverselor anomalii dentare și maxilare. Acest lucru nu numai că îmbunătățește...

Asociația Prosumatorilor va participa la elaborarea legislației pentru dezvoltarea Comunităților de Energie din România

Asociația Prosumatorilor si a Comunităților de Energie (A.P.C.E.) va participa la elaborarea legislației privind dezvoltarea Comunităților de Energie din România. A.P.C.E. anunță că, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă