23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialConducerea televiziunilor Turner în Europa de est, inclusiv în România, preluată de...

Conducerea televiziunilor Turner în Europa de est, inclusiv în România, preluată de Matthias Heinze

Actualul vicepreşedinte de operaţiuni comerciale pentru Europa centrală și de est al Turner Broadcasting System, Matthias Heinze, a devenit manager general pentru Europa de est. El este responsabil inclusiv de operațiunile din România, scrie Mediafax. 

Din noua sa funcţie, Matthias Heinze va deveni responsabil pentru toate activitățile operaționale ale companiei Turner din Polonia, România şi Rusia. El va continua să îi raporteze lui Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director pentru Europa centrală și de est și pentru International Original Programming Strategy al companiei, potrivit unui comunicat. 

În Europa de Est, Turner operează branduri ca TNT, Cartoon Network și Boomerang și are birouri în Munchen, Londra, Varșovia, Moscova și București.

“În ultimii doi ani, în care a fost responsabil pentru Europa centrală și de est în calitate de vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale, Matthias Heinze a devenit un bun cunoscător al pieței TV din estul Europei. Numindu-l în funcția de manager general, suntem pregătiți să profităm de oportunitățile care apar în această piață și să ne extindem în această regiune”, a declarat Hannes Heyelmann.

Matthias Heinze s-a alăturat companiei Turner în 2008, în funcția de director de operațiuni comerciale pentru Germania. În 2013, a fost promovat în funcția de vicepreşedinte de operaţiuni comerciale pentru Europa centrală și de est și, de atunci, supraveghează veniturile Turner din Gemania, Austria, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Europa Centrală și de Est și Rusia. Înainte de a se alătura Turner, Heinze a lucrat în vânzări și marketing pentru grupul ProSiebenSat.1.

Turner Broadcasting System International (TBS) opereză în prezent atât branduri precum CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de televiziuni, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări.

Cele mai citite

Stațiunea MAMAIA, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului...

România nu va ceda Ucrainei niciun sistem Patriot dacă nu primește ceva în schimb, afirmă președintele Iohannis

România va ceda Ucrainei un sistem Patriot doar dacă va primi ceva în schimb, astfel încât capacitatea de apărare a României să nu scadă. Acest...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă