26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioarele şi berbecii, o relaţie în care ambii parteneri...

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioarele şi berbecii, o relaţie în care ambii parteneri au de câştigat

În relaţiile nativilor în zodia fecioară cu cei din zodia berbec, ambii parteneri au enorm de câştigat, pentru că fiecare are ceea ce îi lipseşte celuilalt.

Dacă eşti nativ fecioară şi partenerul(a) este nativ berbec, relaţia voastră gravitează în jurul ambiţiei şi nevoii amândurora de a avea succes în plan profesional şi financiar.

Astfel, niciunul dintre voi nu se va supăra dacă celălalt lucrează până târziu şi îşi sacrifică timpul liber ca să îşi atingă obiectivele. Însă, dacă în vreme de criză berbecul tău se bazează pe inventivitatea lui, tu te bazezi pe analiza amănunţită a situaţiei.

Spre deosebire de tine, care atunci când oferi cuiva ajutorul nu aştepţi prea multe semne de recunoştinţă, berbecul tău se aşteaptă la un mic spectacol în semn de apreciere.

De asemenea, tu găseşti frumuseţea în orice mic detaliu pe care berbecul nici nu îl observă. Totuşi, el(ea) este fascinat(ă) de acest talent al tău.

Dacă tu eşti un maestru al organizării şi ai o fire practică, berbecul este un izvor de idei excelente şi entuziasm. Prin urmare, de fiecare dată când lucraţi împreună, succesul vă este garantat.

În dormitor, tu şi berbecul tău sunteţi extrem de compatibili. Nativul tău în semn de foc este uşor agresiv, amuzant, are încredere în el însuşi şi, astfel, te provoacă să îţi demonstrezi senzualitatea şi erotismul care te caracterizează.

Dacă tu eşti o fire rezervată, idealistă şi sentimentală, berbecul este exuberant, foarte social şi petrecăreţ.

Astfel, relaţia voastră poate fi pusă în pericol de moralitatea, discreţia şi nevoia ta de a avea loialitate, care intră în conflict cu atitudinea uşor libertină a berbecului.  

Însă, odată ce berbecul ţi se dedică, rămâne doar pentru tine, fără să îţi mai dea motive de gelozie. 

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica, indică un studiu realizat de Visual Capitalist și preluat de site-ul termene.ro. Studiul prezintă cele mai valoroase...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă