30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialCompaniile Saint-Gobain din Bucureşti s-au mutat într-un nou sediu administrativ

Companiile Saint-Gobain din Bucureşti s-au mutat într-un nou sediu administrativ

Liderul producătorilor români de materiale de construcţii, Saint-Gobain, a început anul cu o mutare într-un nou sediu administrativ. De la mijlocul lunii ianuarie, angajaţii din Bucureşti ai Grupului s-au relocat în Floreasca Park, un nou complex de birouri situat în partea de nord a oraşului.

Complexul este localizat în imediata apropiere a Pasajului Pipera şi a staţiei de metrou Aurel Vlaicu, zonă devenită în ultimii ani cea mai activă din Capitală pentru dezvoltările imobiliare. Saint-Gobain ocupă o suprafaţă de cca. 1264 metri pătraţi la etajul 3 din corpul A al complexului Floreasca Park, complex în care Saint-Gobain va avea drept vecini alte mari companii precum Oracle, BASF, Ursus, Mobexpert, precum şi dezvoltatorul proiectului, Portland Trust.

Mutarea s-a desfăşurat fără incidente şi într-un timp record, cele aproximativ 80 de persoane care compun la nivel central personalul de conducere al Grupului Saint-Gobain din România având nevoie de numai două zile pentru relocarea mobilierului, echipamentelor şi documentelor companiei.

Noile birouri găzduiesc o parte din personalul principalelor două companii membre ale Grupului Saint-Gobain din România: Saint-Gobain Glass şi Saint-Gobain Construction Products Romania (cu activitatile Isover, Rigips şi PAM), precum şi al Delegaţiei Saint-Gobain pentru România. Adresa exactă a noului sediu este: Clădirea Floreasca Park, Şoseaua Pipera nr. 43, Corpul A, etajul 3, birourile 25-41, sector 2, Bucureşti.

Conform reprezentanţilor Grupului, mutarea este o reuşită, noua clădire de birouri Floreasca-Park răspunzând prevederilor celor mai noi standarde de construcţii şi mediu, performanţă obţinută şi prin folosirea în proporţii semnificative a soluţiilor, sistemelor şi materialelor de construcţii produse şi promovate de Saint-Gobain: materiale izolatoare termic şi fonic, produse pentru tencuieli şi pereţi din gips-carton, plafoane demontabile şi fixe din gips-carton şi vata minerală, sticlă cu calităţi termoizolante şi coeficienţi de vizibilitate superiori, folosită deopotrivă la faţade şi la compartimentările interioare.

Cele mai citite

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă