9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCocoș: Nu am fugit din țară, am plecat într-o călătorie de afaceri...

Cocoș: Nu am fugit din țară, am plecat într-o călătorie de afaceri pentru 10 zile

Omul de afaceri Dorin Cocoș a declarat că nu a fugit din țară, ci se află într-o călătorie de afaceri din care se întoarce săptămâna aceasta, potrivit B1.ro. Declarațiile apar în urma absenței sale la pechezițiile făcute în dosarul Microsoft-EADS.

„M-au sunat o mulțime de oameni în cursul zilei de azi ca să mă anunțe că se spun o mulțime de enormități pe seama plecării mele din țară. Sunt numai neadevăruri! N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din țară, ci am plecat legal acum 10 zile și mă întorc săptămâna viitoare. Era o călătorie de afaceri, planificată demult și n-aveam de unde să știu că vor urma percheziții. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziția și le-am indicat locurile unde țineam actele de care erau interesați. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormitățile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile și că mă întorc săptămâna viitoare", a declarat Dorin Cocoş pentru Evenimentul Zilei.

Unul din martorii în proces le-a dezvăluit anchetatorilor că Dorin Cocoş ar fi primit peste 8 milioane de euro pe durata derulării contractelor cu gigantul IT.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă