27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialCNADNR a demis-o pe directoarea de la Proiecte de Infrastructura

CNADNR a demis-o pe directoarea de la Proiecte de Infrastructura

Directorul general adjunct al Direcției Generale de Implementare Proiecte de Infrastructură Rutieră din CNADNR, Renata Bendeac, a fost revocat din funcţie.

Decizia a fost anunţată miercuri de CNADNR printr-un comunicat, fără să precizeze motivele revocării.

Demiterea lui Bendeac are loc în contextul apariţiei mai multor probleme la proiectele de autostrăzi. Un exemplu este lotul al treilea al autostrăzii Sibiu-Orăştie, inaugurat în noiembrie 2014 şi închis în septembrie 2015 între localităţile Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt.

Funcţia Renatei Bendeac, de director general adjunct, este exercitată, interimar, de şeful Direcției Achiziții Publice și Pregătire Proiecte, Horia Nicolae.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă