1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialClarkson, Hammond și May, plătiți regește de către Amazon. Salarii uriașe pentru...

Clarkson, Hammond și May, plătiți regește de către Amazon. Salarii uriașe pentru vedetele Top Gear

Fostele vedete ale Top Gear vor primi nu mai puțin de 226 milioane de euro, pentru trei ani de contract, pentru a realiza un nou show auto care să rivalizeze cu emisiunea BBC.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, care au semnat un contract cu Amazon Prime pentru a realiza o nouă emisiune auto, vor primi în total 250 milioane de dolari (circa 226 milioane euro), în cei trei ani de contract, potrivit Financial Times. 

Cu toate că salariile individuale au rămas secrete, Clarkson ar urma să câștige cel puțin 2 milioane euro lunar, însă remunerația sa ar putea fi mai mare decât a lui Hammond și May.

Citește și Lovitură pentru Top Gear: Clarkson, Hammond și May vor avea propria emisiune pe Internet

Noul show, care va fi difuzat în mediul online, va avea 36 de episoade, cel mai probabil câte unul nou în fiecare lună. Noul show al Amazon nu va putea folosi formatul consacrat la BBC, însă tricoul Clarkson – Hammond – May îl vor avea alături de ei și pe fostul lor producător, Andy Wilman.

Cei trei au avut o clauză de confidențialitate cu BBC care nu le-a permis să negocieze cu un alt operator din televiziune. Ei au mai fost curtați de serviciile online Netflix și ITV.

Citește și FOTO. Prima imagine spion cu Volkswagen Golf GTI VIII. Ce noutăți aduce hot-hatch-ul german

Cele mai citite

SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT

Suzuki a dezvăluit noul Swift, o mașină compactă ce redefinește mobilitatea zilnică Cu un design sofisticat, caracteristici avansate de siguranță și o plăcere de condus...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...
Ultima oră
Pe aceeași temă