16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCJ Covasna sustine ca va reamplasa panoul "Tinutul Secuiesc"

CJ Covasna sustine ca va reamplasa panoul “Tinutul Secuiesc”

Consiliul Judetean Covasna va reamplasa panoul publicitar cu inscriptia "Tinutul Secuiesc", dupa solicitarea unor noi avize, a declarat, luni, pentru Mediafax, vicepresedintele CJ, Vajda Lajos.

Panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc", aflat la granita judetului Covasna cu Brasov, in zona localitatii Chichis, a fost demontat, luni dimineata, in jurul orei 8.00, de reprezentantii Regionalei Drumuri si Poduri Brasov.

Potrivit vicepresedintelui CJ, in cursul zilei de luni va fi analizata actiunea de demontare, pentru a se stabili daca a fost vorba sau nu despre un abuz. Vajda Lajos a mai spus ca asteapta sa vada daca vor fi demontate si restul panourilor publicitare amplasate ilegal la marginea drumurilor nationale din judet.

Vicepresedintele CJ Covasna sustine ca vor fi solicitate noi avize pentru reamplasarea panoului respectiv, pentru ca "aceasta constructie are scop turistic". El a mai spus ca un asemenea panou publicitar exista si cu inscriptia "Tara Lapusului" din Maramures si se afla la jumatate de metru de drumul national.

Seful Directiei Drumuri Nationale Covasna, Sorin Stoican, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca panoul cu incriptia "Tinutul Secuiesc" a fost demontat la dispozitia regionalei Drumuri si Poduri Brasov. Potrivit lui Stoican, toate panourile publicitare amplasate ilegal pe marginea drumurilor nationale care traverseaza judetul Covasna vor fi demontate, existand cel putin zece astfel de constructii.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

FCU Craiova și FC Voluntari, în Liga a 2-a! Dinamo și FC Botoșani au prins barajul

FCU Craiova și FC Voluntari vor juca din sezonul viitor la matineu, în timp ce Dinamo și FC Botoșani au prins locurile de baraj,...

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...

PwC Romania: Jumătate dintre fraudele din companii se întâmplă din cauza lipsei controalelor privind conformarea

Tranzacţiile care implică criptomonede sunt în creştere, de asemenea, un risc in crestere este cel de greenwashing, adică raportări incorecte/manipulate în domeniul sustenabilităţii numai...
Ultima oră
Pe aceeași temă