11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialCitroën C3 Picasso, generaţie de „space box"

Citroën C3 Picasso, generaţie de „space box”

Generaţie a modelului Citroën C3 Picasso, a cărui generaţie anterioară care s-a vândut în peste 320.000 de unităţi, este mai distinctiv ca niciodată, datorită stilului curajos şi arhitecturii inovatoare. Începând cu luna noiembrie a acestui an, C3 Picasso facelift este disponibil şi în România, la un preţ începând de la 10.363 euro, TVA inclusă, valabil pentru versiunea cu motorizare Vti 95 CP, nivel de echipare Attraction.

Noile caracteristici de design includ o nouă bară faţă cu logo-ul nou al mărcii, alături de luminile de zi LED pentru o senzaţie de sportivitate. Sunt disponibile, de asemenea, două noi culori de caroserie, alb Nacré şi albastru Encre, alături de o nouă tapiţerie (o nouă stofă pentru nivelul Confort şi opţional piele Mistral Caludia). C3 Picasso este disponibil acum şi cu jante de aliaj de 15 şi 16 inch.

Noul C3 Picasso este disponibil cu sistemul de navigaţie eMyWay, care include priza jack şi conexiune USB, precum şi un kit hands-free Bluetooth. Sistemul poate fi legat la o cameră video spate pentru a facilita manevrele de parcare. Alte noi caracteristici includ faruri de ceaţă cu funcţie de iluminare în viraj, o oglindă interioară electrocromă şi o consolă centrală cu lumină ambientală cu LED.

C3 Picasso Facelift este disponibil în trei niveluri de echipare (Attraction, Seduction, Exclusive) şi într-o gamă variată de motorizări: două benzină – Vti 95 cu cutie de viteze manuală şi Vti 120 cu cutie manuală şi pilotată; trei diesel – HDi 90 cu cutie manuală, eHDi 90 cu cutie pilotată şi HDi 115 cu cutie manuală. 

Hyundai i20

„Noul i20 reprezintă un model esenţial pentru gama Hyundai la nivel naţional. Intrarea pe piaţă a noii generaţii Hyundai de clasă mică ne livrează atuul necesar pentru rezultate supe-rioare de vânzări pe piaţa locală. Noul i20 se alătură acum trioului i30, Elantra, ix35 – modele care susţin preponderent rezultatele în creştere ale mărcii Hyundai în România. Consider că avem premisele necesare pentru a ataca din nou piaţa locală cu produse şi servicii extrem de atractive, acum disponibile şi în segmentul B”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Variante de echipare şi preţuri locale

Noul Hyundai i20 va fi disponibil pe piaţa locală începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2012, în două versiuni de echipare aferente motorizării pe benzină 1,2 litri: Comfort şi Highway. În perioada imediat următoare, în locaţiile showroom Hyundai Auto România va fi disponibilă către comercializare şi motorizarea diesel 1,1 litri, în trei cilindri. Preţurile pentru noul Hyundai i20 în România încep de la 7.212 euro cu TVA inclusă – preţ disponibil prin programul Remat 2012, cu trei tichete incluse (9.862 euro cu TVA inclus). Echiparea de bază cuprinde dotări la cel mai înalt standard al clasei B, precum: sistemele ESP şi VSM, 6 airbaguri standard, închidere centralizată, computer de bord, aer condiţionat sau radio CD cu MP3 şi mufă auxiliară.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă