22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Ciro Ferrara si Frank Leboeuf pun ghetele in cui

Fostul international italian Ciro Ferrara va juca joi ultimul meci din cariera sa, in cadrul unei gale ce va fi organizata pe stadionul din Napoli. In meciul ce va marca retragerea din activitatea competitionala a lui Ciro Ferrara se vor intalni doua selectionate formate din jucatori ce au evoluat la Napoli si Juventus, singurele doua echipe la care a jucat italianul de-a lungul carierei sale. Ferrara, 38 de ani, are in palmares opt titluri de campion al Italiei (doua cu Napoli), este castigator al Ligii Campionilor cu Juventus (1996) si al Cupei UEFA cu Napoli (1989). Ferrara are 49 de selectii in echipa nationala, debutul sau producandu-se pe 10 iunie 1987, intr-un meci impotriva Argentinei. Ferrara a disputat 500 de partide in Serie A, ultima fiind Juventus-Parma.

Al noualea pe lista

La randul sau, si fostul international francez Franck Leboeuf, 37 ani, a decis sa se retraga, informau marti publicatiile L'Equipe si France Soir. „Am decis sa ma retrag. Nu intentionez sa fac un spectacol mediatic pe aceasta tema! Mi se pare patetic ca retragerea sa fie pe prima pagina a ziarelor”, a spus Leboeuf pentru L'Equipe.
Leboeuf, care a evoluat in ultima perioada la clubul Al Wakrah din Qatar, a inregistrat 50 de selectii la nationala Frantei in perioada 1995-2002 si este al noualea campion mondial din 1998 care se retrage din activitatea de jucator.

Ultima oră
Pe aceeași temă