12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialCine este candidatul UDMR la funcţia de secretar general al Guvernului

Cine este candidatul UDMR la funcţia de secretar general al Guvernului

UDMR l-a desemnat pe Attila Dézsi, prefectul judeţului Hunedoara, pentru funcţia de Secretar General al Guvernului Român. Decizia a fost luată luni de conducerea Uniunii, după care a fost trimisă o informare şi premierului Emil Boc.

Cine este viitorul secretar general

Potrivit unui comunicat de presă al UDMR, Dézsi are 34 de ani, este de profesie jurist, iar din anul 2004 este membru activ al vieţii publice şi politice din judeţul Hunedoara. El a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara la 1 iunie 2010. Între anii 2009 şi 2010, a fost inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului Român, în perioada dintre 2006-2009 a ocupat funcţia de subprefect, iar înainte de aceasta a fost secretar general al Prefecturii judeţului Hunedoara.

“După cum se ştie, la negocierile desfăşurate pe parcursul săptămânii trecute, partenerii de coaliţie au convenit ca UDMR să sprijine candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Senatului, iar în schimb Uniunea va avea dreptul de a desemna Secretarul General al Guvernului”, mai arată comunicatul UDMR.

 

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă