37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialCinci copii au rămas orfani, după ce mama lor, care lucra la...

Cinci copii au rămas orfani, după ce mama lor, care lucra la negru în Colectiv, a murit în incendiu

Cinci copii au rămas orfani, după ce, vineri seară, una din angajatele care se ocupau de curățenia clubului Colectiv a murit în incendiul soldat cu decesul a 27 de persoane, conform Digi 24.  

Familia femeii a declarat că era angajată la negru şi că primea 100 de lei pe zi, iar vineri seară a mers la muncă în locul unei alte colege.

„Erau mai multe fete pe care le trimitea cu rândul. Şi ea se număra printre ele. În acea zi, nu trebuia să fie ea. Colega ei a sunat-o şi i-a spus: „Te rog frumos, poţi să îmi faci în loc, că eu mă simt foarte rău? Şi atunci ea a mers”, au spus membri ai familiei văduvei, în urma căreia au rămas cinci copii minori.

Citește și: INCENDIUL din clubul Colectiv din București. Trei zile de doliu național, în memoria celor 27 de morți. Patru persoane, neidentificate. Oamenii ies în stradă. NOI IMAGINI

„A preferat pentru un milion să meargă acolo pentru că este prea amărâtă. Vă daţi seama: soţul decedat, o mamă decedată, un tată paralizat la pat şi cinci copii. Avea 38 de ani. Şi copiii minori toţi. Cei mai mici sunt în vârstă de 11 ani, gemeni”.

În incendiul de vineri seară, din Club Colectiv, au murit 27 de persoane, între care şi doi dintre membrii trupei Goodbye Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, iar aproximativ 200 au fost rănite, din care 146 au fost internate în spitalele din Capitală.

Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă