11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialChiforeanu a demisionat

Chiforeanu a demisionat

Daca transferurile de jucatori sau "rotatia" cadrelor pe bancile tehnice sunt la mare moda in fotbalul romanesc, nu acelasi lucru se poate spune despre presedintii de cluburi, de regula stabili pe posturile lor.
Primul club care a ramas fara presedinte in aceasta vara este Farul Constanta dupa ce Florentin Chiforeanu a demisionat de la conducerea gruparii de pe litoral. "si din cauza sezonului slab, si din cauza unor probleme personale presedintele executiv Florentin Chiforeanu s-a decis sa se retraga. In perioada urmatoare vom vedea cine va fi desemnat sa preia aceasta functie", a anuntat presedintele Consiliului Director al clubului, Gheorghe Bosanceanu.
"Consider ca intr-o asemenea functie in cel de-al doilea an de conducere trebuie atins apogeul. Noi am avut un sezon foarte slab si nu am reusit acest lucru. Se considera ca din al treilea an in aceasta functie incepi sa bati campii… Am decis sa imi prezint demisia din acest motiv", a explicat si Florentin Chiforeanu.
Consiliul Director a decis ca in sezonul 2007/2008 bugetul echipei Farul sa fie de 5 milioane de dolari. "Vom avea un buget de 5 milioane si dorim sa cream o echipa competitiva si prin promovarea unor jucatori tineri. Suntem in discutii cu Constantin Gache (n.r. – antrenor Delta Tulcea), insa momentan nici noi, nici el nu am spus da. Ion Marin va ramane in functia de director tehnic. Am ajuns la o intelegere cu inca un jucator ce activeaza in campionatul Portugaliei si urmeaza ca acesta sa semneze un contract pe o perioada de patru ani cu Farul. Este un jucator tanar, care speram sa aduca ceva nou in jocul nostru. A fost monitorizat mai multa vreme de Ion Marin. Mai sunt discutii si cu alti jucatori straini, iar din campionatul nostru suntem in tratative cu 4-5 fotbalisti", a precizat Bosanceanu.
Surse din cadrul clubului constantean au dezvaluit ca jucatorul portughez care va semna o intelegere cu Farul este Zezinando Gomes Correia de la Estoril. Jucatorul are 20 ani (nascut la 01.01.1987), evolueaza ca mijlocas stanga si este nascut in Guinea Bissau, dar are cetatenie portugheza. Gomes Correia are 1,72 cm si 67 kg.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă