28.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialCeresit se implică în reconstrucţia clădirilor afectate de căderile de zăpadă

Ceresit se implică în reconstrucţia clădirilor afectate de căderile de zăpadă

Ceresit a decis să doneze 1% din vânzări pentru reconstrucţia clădirilor afectate de căderile de zăpadă, dorind să îi ajute cât mai mult posibil pe cei aflaţi la nevoie.

Astfel, contravaloarea în produse a 1% din vânzările Ceresit, din perioada 15 februarie 2012 – 15 martie 2012, va fi acordată pentru refacerea clădirilor care au suferit avarii în urma căderilor masive de zăpadă din această iarnă.

“Întotdeauna am fost alături de românii care nu rămân indiferenţi la problemele celor din jur. Fiecăruia îi este la îndemână să ajute. Ne dorim să aducem alături de noi pe toţi cei care doresc să se implice. Noi ne vom implica oferind o mână de ajutor prin produsele noastre destinate renovării şi termoizolării clădirilor, pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de înzăpeziri”, a declarat Andrei Dumitrescu, Sales & Marketing Manager Divizia de Adezivi Henkel România.

Ceresit va oferi materiale de construcţii precum adezivi, gleturi, tencuieli şi vopsele, reprezentând contravaloarea sumei strânse în urma campaniei. Locuinţele sau clădirile de interes public ce vor beneficia de acest ajutor vor fi identificate împreună cu primăriile din judeţele/localităţile cele mai afectate de zăpadă.

Cele mai citite

Trump încearcă să excludă probele confiscate din casa din Florida

Avocații lui Donald Trump urmează să ceară unui judecător american să interzică procurorilor să folosească dovezi esențiale în procesul penal în care fostul președinte...

Impactul Măsurilor de Plafonare Implementate de PSD: Creșteri Economice în Piețele Vizate

Creșteri Economice Semnificative în Ciuda Plafonărilor de Prețuri Controlul din ultimul an al Guvernului prin reglementarea mai multor segmente din economie nu a fost lipsit...
Ultima oră
Pe aceeași temă