21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCei mai tineri bunici din Marea Britanie au 29 şi 30 de...

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie au 29 şi 30 de ani

Un bărbat din Marea Britanie a devenit unul dintre cei mai tineri bunici din Anglia după ce fiica sa de 14 ani a născut, infomează Daily Mail.

Shem Davies şi fosta sa prietenă, în vârstă de 30 de ani au fost încântaţi când au aflat că fiica lor – Tia a născut o fetiţă la începutul lunii. Prietenul noii mămici are 15 ani, ia cei doi sunt împreună de 18 luni.

Sunt mândru de Tia, o să fie o mamă minunată. La început nu am fost atât de încântat de faptul că era însărcinată, dar am trecut repede peste asta. Acum trebuie să fim optimişti. Trebuie să-l cunosc pe Jordan, ştiu că vrea să devină un tânăr decent“, a spus Shem.

În schimb, asistentele de la spitalul în care Tia a născut au trecut printr-o situaţie jenantă după ce l-au confundat pe Sham cu tatăl nepotului său. Se pare că atunci când tânărul bunic a intrat în camera de spital a fiicei sale a trebuit să se legitimeze pentru că nimeni nu vroia să îl creadă că are mai mult de 16 ani.

Pentru Tia, naşterea nu decurs atât de lin , dar în final doctorii au decis că cea mai bună opţiune este cezariana. După o operaţie ce a durat 25 de minute, Gracie s-a născut. Ea mai este ţinută încă în incubator, dar a reuşit să ajungă la o greutate normală şi va fi externată în câteva săptămâni.

“Sunt căpitanul echipei de rugby a şcolii şi asta este ca şi cum aş avea 14 copii”, a declarat Jordan, noul tătic.

Cel mai frumos cadou

La o săptămână după ce a născut, Tia care vrea să devină coafeză a împlinit 15 ani. Ea a declarat că fetiţa sa a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.  După ce fetiţa şi mama ei vor fi externate, ele vor locui la bunica Kelly pentru ca Tia să poată termina şcoala.

Bunicul Sham care mai are un copil spune că le va acorda tot sprijinul noilor părinţi pentru a se descurca în voaţă.

În 2009, în Anglia, 38,259 de fete minore au rămas însărcinate, dar aproape jumătate dintre ele au făcut un avort.

Cele mai citite

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă