26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Ceața a închis porturile fluviale și maritime din Constanța. Situația s-a...

UPDATE: Ceața a închis porturile fluviale și maritime din Constanța. Situația s-a remediat.

UPDATE11.55: Toate porturile din județul Constanța, maritime și fluviale, sunt operaţionale după ce au fost închise în cursul dimineții, timp de mai multe ore, din cauza ceții.

Porturile fluviale și maritime din Constanța au fpst închise din cauza ceții dense instalate in dimineața zilei de marți. Vizibilitatea a scăzut din această cauză la mai puțin de 1.000 de metri pe mare.

Potrivit Mediafax, Căpitănia Zonală Constanţa a transmis că manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor au fost sistate în Portul Mangalia, începând cu ora 01.30.

Ulterior, în jurul orei 05.00, acestea au fost suspendate și în porturile Constanţa Nord și Constanţa Sud – maritim şi fluvial și Midia.

Tot din cauza vizibilităţii, de sub jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă, a fost sistat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre – Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.

Toate manevrele şi operaţiunile portuare, precum şi traficul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră prin ecluza de la Agigea vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă