14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCe spune Voiculescu despre colaborarea lui Băsescu cu Securitatea

Ce spune Voiculescu despre colaborarea lui Băsescu cu Securitatea

Omul de afaceri Dan Voiculescu a scris, joi, pe blogul personal, despre recursul pe care l-a făcut cu privire la colaborarea fostului preşedinte Traian Băsescu cu Securitatea.

"Din 10 decembrie 2014 aștept motivarea hotărârii instanței prin care este respinsă cererea mea de anulare a adeverinței CNSAS din 2013 cu privire la colaborarea lui Băsescu Traian cu Securitatea ", a scris Voiculescu.

Mai mult, Voiculescu a precizat că, deși Traian Băsescu a recunoscut că a colaborat constant cu Securitatea, „dând un camion de note”, CNSAS a continuat să încerce să-i spele trecutul lui Traian Băsescu. 

"Ultima adeverință din 2013, conform căreia Băsescu nu a colaborat cu Securitatea este un neadevăr. Iar judecătorii sunt în posesia documentelor care demonstrează acest lucru", a mai scris Voiculescu.

În acest context, omul de afaceri a mai precizat că se aşteaptă ca în următoarea perioadă să iasă la iveală multe adevăruri în acest caz.

"Am convingerea că în următoarea perioadă multe adevăruri vor ieși la lumina", a precizat Voiculescu.

Cele mai citite

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă