21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune Hillary Clinton despre scandalul e-mailurilor

Ce spune Hillary Clinton despre scandalul e-mailurilor

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a admis, marţi, că ar fi fost mai bine să fi utilizat un email oficial cât a deţinut această funcție, informează Mediafax.

"Ar fi fost mai bine să fi utilizat două telefoane separate şi două conturi de email, unul oficial şi unul privat. M-am gândit că era mai simplu cum am procedat eu. Dar nu a fost", a declarat Hillary Clinton.

"Sistemul pe care l-am utilizat fusese destinat biroului soţului meu, fostul preşedinte Bill Clinton. Avea numeroase modalităţi de securitate. Era păzit de Secret Service, era eficient şi sigur", a subliniat Clinton.

Hillary Clinton a folosit în interes de serviciu un cont personal de email pe durata mandatului de secretar de Stat, încălcând reglementările federale privind corespondenţa oficială.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul în care Hillary Clinton, care a fost secretar de Stat în perioada 2009-2013, intenţionează să se înscrie pentru a doua oară în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

Cele mai citite

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....
Ultima oră
Pe aceeași temă