19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialCe cadou să-i cumperi unui fumător de trabuc? (P)

Ce cadou să-i cumperi unui fumător de trabuc? (P)

Unui tabiet atât de sofisticat i se potrivește un cadou în egală măsură de distins, menit să impresioneze fumătorul și să răspundă, totodată așteptărilor sale. La o primă vedere opțiunile de cadou pentru un fumător de trabuc par limitate.

Din fericire lucrurile nu stau deloc așa, variantele de accesorii care vor lăsa o impresie puternică destinatarului de cadou fiind multiple.

Iată 5 dintre ele – gata să te scoată din impas cu proxima ocazie:
●    The great book of the habano ar putea fi un cadou ideal pentru acest tip de fumător. Nu te descuraja la gândul că acum cea mai mare parte din informații se găsesc online, la îndemâna oricui. Cititul dintr-o carte fizică, prezentată elegant rămâne un gest la fel de clasic și distins ca și cel al fumatului de trabuc. 

●    Umidorul este întotdeauna o idee bună de cadou pentru un fumător de trabuc. Fie că te gândești la un umidor tubular, de birou sau de voiaj, din oțel inoxidabil sau lemn, cu sau fără ornamente din piele, asigură-te că achiziționezi un umidor de înaltă calitate care să reflecte distincția și eleganța trabucurilor pe care le va găzdui.

●    Scrumiera. Poate suna banal să faci cadou o scrumieră unui fumător de trabuc. Și poate fi banal atunci când nu ambalezi scrumiera potrivită. O astfel de scrumieră ar trebui să îndeplinească trei criterii esențiale: să conțină elemente de design menite să-i amintească destinatarului de brand-ul lui favorit de trabuc (de tipul scrumierelor Cohiba, de exemplu), să fie special concepute pentru trabucuri și să fie achiziționate dintr-o sursă care garantează calitatea produsului.

●    Etuiul de trabuc. Elegant și util deopotrivă, etuiul este o variantă foarte bună pentru un cadou reușit. În magazinele online de specialitate acest obiect este disponbil în variate culori și modele și cu capacități de stocare diferite (de exemplu 3 Finger cigar leather case)

●    Puncher (ghilotina perforantă) Actor important în tabietul de a fuma trabuc, puncher-ul rămâne un obiect aflat în permanenta proximitate a oricărui fumător de trabuc. Întrucât rolul lui este de a perfora capătul de aprindere al trabucului, importanța calității acestui instrument este mare – pentru a nu compromite învelișul fin al acestuia. Asigură-te, așadar, că ai găsit un provider de încredere pentru acest produs.

Dacă te-ai gândit să incluzi în cadoul tău mai multe dintre variantele enumerate, îți va fi mult mai simplu dacă vei face această achiziție dintr-un singur lor. Cum shopping-ul online rămâne cea mai la îndemână soluție, este important să selectezi un tabac shop care îți oferă o gamă largă de produse, de la tutun pentru țigări, tutun pentru pipă, trabucuri și alte accesorii. Odată cu produsele dorite, El Unico îți oferă garanția calității și autenticității lor.

 

 

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Presiunile asupra prețurilor la energia electrică au afectat veniturile Hidroelectrica

Veniturile Grupului Hidroelectrica au înregistrat o reducere de 22 la sută pentru primul trimestru al anului 2024, comparativ cu primul trimestru al anului 2023,...

Florin Piersic a fost transferat de la ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor

Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor. A început să meargă pe distanțe scurte, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă