13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialCe a păţit Gigi Becali după masa de Crăciun

Ce a păţit Gigi Becali după masa de Crăciun

Gigi Becali nu a fost ocolit de probleme nici de Crăciun. Latifundiarul din Pipera s-a simţit rău după ospăţul din 25 decembrie.

Înainte de finalul anului, Gigi Becali a fost vizitat în închisoare de omul său de încredere Ionuţ Luţu şi de managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, informează B1TV.

Cei doi au mers să discute despre strategia de trasnferuri din 2014. Înainte de a primi vizita celor doi, latifundiarul din Pipera a dat pe la spitalul penitenciarului Poarta albă.

Şi asta pentru că, după ospăţul de Crăciun, omul de afaceri s-a simţit rău. Verdictul medicului a fost clar: indigestie.

Managerul stelist a discutat cu şeful său despre eventualele transferuri ale echipei din această iarnă, dar şi despre stadiul negocierilor cu fotbaliştii din lot care de pe 1 ianuarie 2014 intră în ultimele şase luni de contract cu campioana en-titre.

De la întâlnire a lipsit antrenorul Laurenţiu Reghecampf, aflat în vacanţă în Austria, cu familia.

Anul trecut Gigi a împărţit bani colindătorilor în stânga şi în dreapta şi a petrecut la Poiana Braşov, unde a invitat la pomana porcului zeci de prieteni.

Anul acesta în schimb nu a reuşit să îi convingă pe şefii penitenciarului să-l lase să îşi petreacă sărbătorile alături de familie, aşa că a luat masa împreună cu colegii de celulă şi s-a uitat la televizor.

Doar că preparatele pe bază de carne grasă nu i-au priit deţinutului Becali, iar masa copioasă de Crăciun i-a cam venit de hac.

Mâncărurile tradiţionale i-au dat stomacul peste cap şi acesta a fost la un pas să ajungă în spital. Fostul parlamentar a acuzat dureri în piept şi stări de vomă, aşa că cei din penitenciar au apelat la ajutor medical. Însă, după mai multe analize, medicii i-au spus că e vorba doar despre o indigestie.

Potrivit jurnaliştilor de la libertatea, Becali a refuzat medicaţia, pe motiv că palinca de prune, pe care o avea de acasă, îi e suficientă pentru a-şi drege cumplitele dureri de stomac.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă