14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCătălin Anghel: ”Vrem să dăm 200% în meciul de la Timişoara”

Cătălin Anghel: ”Vrem să dăm 200% în meciul de la Timişoara”

Săgeata Năvodari stă excelent în lupta pentru evitarea retrogradării. Nou-promovata are avantaj în majoritatea duelurilor directe, iar sâmbătă poate înclina balanţa şi în duelul cu Timişoara, unul în care a pierdut prima manşă, disputată la Constanţa. De ce sunt importante aceste calcule? Pentru că la final de campionat, în cazul unor egalităţi de puncte, primul criteriu de departajare va fi dubla directă, iar Năvodariul a adunat puncte şi cu Gaz Metan (6), şi cu Braşovul (două, cu avantajul unui 1-1 în deplasare), şi cu Botoşaniul (4), doar Timişoara fiind într-o situaţie mai bună. Cătălin Anghel crede însă că lucrurile se vor schimba după partida din runda a doua a returului.

„Este un meci în care ne aşteaptă o echipă de tradiţie, un adversar foarte valoros, cu jucători foarte buni. Timişoara este o echipă foarte competitivă, care joacă până la final, aşa cum s-a văzut şi în meciul cu Mediaş, şi care a luat multe puncte în acest fel în acest an. Trebuie să fim foarte organizaţi, să micşorăm spaţiile şi să închidem culoarele, pentru a nu le oferi oportunităţi. Trebuie însă să marcăm pentru că mergem să câştigăm şi fără a marca nu putem s-o facem. Cu un succes îi egalăm în clasament şi acesta este scopul iar eu îmi doresc mereu să câştigăm, mai ales în faţa rivalilor”, a spus tehnicianul, care s-a ferit să tragă concluzii legate de noile achiziţii după un singur joc.

„Vreau mai mult de la fiecare dintre jucători şi un plus în fiecare meci. Cu Botoşaniul s-a simţit mult miza meciului, dar, la acest moment, suntem mai interesaţi de puncte decât de spectacol şi de jocul nostru decât de cel al adversarelor aşa că nu voi comenta foarte mult asupra prestaţiilor individuale din primul meci”, a adăugat antrenorul.

Un meci aspru

Căpitanul echipei, Florin Popa, a întărit şi el ideile lui Anghel, considerând că la Timişoara se pot obţine trei puncte care devin vitale în îndeplinirea obiectivului.

„Va fi un meci aspru dar mergem să luăm toate punctele pentru că nu ne mulţumim cu puţin şi ştim ce ne aşteaptă la Timişoara. Nu are importanţă cine dă gol, numai să ne impunem. Şi dacă vor marca doar ei, dar în propria poartă, şi noi vom câştiga, eu nu voi avea regrete. Venirea fotbaliştilor noi şi schimbarea antrenorului a schimbat şi jocul nostru, concurenţa fiind acum benefică. Pot spune că la acest moment, calităţile noastre sunt mai bine puse în valoare de noul sistem de joc”, a explicat fundaşul, defensiva sa urmând să fie pusă la grea încercare în Banat.

Simona Amânar dă startul meciului

Fosta gimnastă Simona Amânar va da lovitura de începere a meciului ACS Poli Timişoara – Săgeata Năvodari, în cadrul unei acţiuni de susţinere a Programului de depistare precoce a cancerului la sân pentru femeile din Regiunea de Vest. “Cu ocazia partidei de sâmbată, 1 martie, cu Săgeata Năvodari, se va mediatiza aceasta acţiune, voluntari ai programului urmând să ofere publicului materiale informative detaliate. Tot cu acest prilej, vor fi amenajate şi urne în care spectatorii prezenţi vor putea dona bani pentru finanţarea acestui proiect”, anunţă site-ul oficial al clubului timişorean, citat de agenţia Mediafax. Triplă campioană olimpică, Simona Amânar este originară din Constanţa, ea câştigând alte 31 de medalii la competiţii europene şi mondiale pentru România.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă