17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCât vrea să încaseze Ministerul Mediului din timbrul de mediu în acest...

Cât vrea să încaseze Ministerul Mediului din timbrul de mediu în acest an

Ministerul Mediului se așteaptă la venituri în valoare de 705 milioane de lei provenite din încasarea contravalorii timbrului de mediu în acest an. Veniturile obținute astfel ar urma să fie cu 30% mai mari față de cele obținute în 2014, potrivit notei de fundamentare la proeictul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea bugetului Fondului de Mediu pentru 2015.

Astfel,  veniturile și cheltuielile totale bugetate pentru Fondul de Mediu și Administrația Fondului pentru Mediu sunt egale în acest an și ajung la valoarea de 1,1 miliarde de lei. 

Mai mult, potrivit proiectului de HG, în acest an ar urma sa crească cu 30% și bugetul pentru programul ”Rabla”, care va ajunge la valoarea de aproape 200 de milioane de lei.

De asemenea, pentru acest an sunt așteptate și unele modificări ale programului, dar natura acestora nu a fost anunțată momentan.

Anul trecut, bugetul realizat estima venituri de 540 de milioane de lei, timbrul de mediu fiind o măsură ce a fost introdusă de autorități în luna martie 2013. 

 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă