20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCasa lui Bodo

Casa lui Bodo

Saptamana trecuta, prin redactie circula un zvon ca Ioana Marin (fosta Basescu) ar fi primit cadou o casa de la Sorin Vulpescu, unul dintre patronii “Golden Blitz”. Mai tarziu in redactie a sosit si o “nota” despre ceea ce parea un incendiar subiect de investigat.

Ioana Marin, avocata, este casatorita de trei ani cu solistul trupei “Proconsul” – Bogdan Marin (Bodo). Acesta din urma declara ca este prieten de 15 ani cu Sorin Vulpescu. In urma cu doi ani, Sorin Vulpescu a investit in imobiliare, cand a si debutat constructia unui grup de locuinte in regim rezidential in zona Corbeanca (pentru inchiriere si vanzare).
Am investigat modul in care au fost construite casele. Investitia s- a facut din resurse proprii, incheindu-se contract de executie pe data de 5.08.2004. Inca de la inceput Ioana si Bodo l-au rugat pe prietenul lor sa le rezerve posibilitatea achizitionarii uneia dintre vile, cu arie construita de 135 mp, arie desfasurata de 362 mp si 784 mp de teren.
Ansamblul rezidential a fost terminat la sfarsitul anului 2005, cand s-au incheiat lucrarile pentru racordurile de utilitati. Ioana Marin a dorit, inainte de a se muta, realizarea unui ambient coloristic personificat.
Interesandu-ne de ce n-a fost incheiat actul de vanzare-cumparare inca de la sfarsitul anului 2005, am aflat ca nu sunt inca terminate actele cadastrale. In data de 6 ianuarie 2006 a fost incheiat antecontractul de vanzare-cumparare nr. 71, prin care vanzatorul se obliga sa vanda imobilul pana la data de 1 martie 2006, data pana la care se va inregistra si documentatia cadastrala.
Pretul de vanzare a fost stabilit la 320.000 $, iar daca una dintre parti se razgandeste, cealalta parte are dreptul sa ceara transformarea antecontractului in contract ferm de vanzare-cumparare.
De la mai multe firme imobiliare am aflat preturile din zona: terenurile se vand cu 60 euro/mp, constructiile variaza intre 500 si 800 euro/mp.
Ansamblul de locuinte este imprejmuit cu un gard, cu sistem antiefractie si paza la poarta. Am intrat in vorba cu paznicul, care are legata de gat telecomanda de la intrare si care mormaie tot timpul aruncand sudalmi asupra celor care i-au dat de-a basca pe consatenii lui. Nu prea cunoscator al personalitatilor bucurestene.
– L-ati vazut pe aici pe Bodo?
– Care Bodo?
– Bodo, cantaretul.
– A, da.
– Stau aici?
– Vin si mai aduc mobila si au varuit casa.
– Cand au venit prima data?
– Inainte de Craciun. Nu le-a placut aia din stanga si au ales-o pe aia din fund.
Desi parea un subiect gras de presa, la o verificare mai atenta, “nota” cu pricina n-a avut efectul scontat.

Ioana Marin: Mi-am dorit o casa care sa aiba si o mica gradina: cu trandafiri, lalele si panselute. Profesez avocatura de sase ani. Stiu bine ce este legal si ilegal. Plata acestei sume se va face prin transfer bancar. Ne-am mutat efectiv in ianuarie. Dreptul de a locui aici ni-l da antecontractul.

Bogdan Marin: Ma intrebati de bani? Nu fac parte dintr-o formatie ieftina. Pentru un muzician – 23 de ani de cantat atat in Romania, cat si in strainatate – casa de la Corbeanca este un loc ideal, departe de zgomotul orasului. Si alti muzicieni au descoperit acest loc.

Sorin Vulpescu: Eu fac afaceri. Construiesc si vand. Am in plan si alte proiecte asemanatoare. In pofida prieteniei mele cu Bodo, afacerile sunt afaceri. A dorit Ioana nuante de galben si ocru si in interior, i le-am facut.

Cele mai citite

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă