11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialCaritate prin artă

Caritate prin artă

Arta a revenit, miercuri seară, în sprijinul unei fetițe de un an, care suferă de epilepsie și despre care părinții nu știu sigur dacă vede sau nu. Maria Isabela s-a născut prematur și a fost diagonosticată cu peste 20 de afecțiuni neuro-psiho-motorii.

Doctorii spun că acestea nu se pot opera, iar părinții speră să ajungă la 0 clinică din străinătate, pentru a putea urma un tratament de recuperare. Voluntarii Crucea Roșie au organizat un eveniment artistic pentru a strânge o parte din fondurile necesare.

”Tinerii violoniști au fost extraordinari, iar interpretarea duo-ului Mihai (Daniel și Fănică) este demn de oricare mare sală de spectacol din Europa. Interpretarea lor a fost impresionantă. Spațiul și acustica de asemenea au îmbogățit farmecul spectacolului. În zona intrării am organizat o mică recepție după spectacol, acolo unde tinerii pictori Oana Unciuleanu și Otto Constantin au expus câteva picturi. Am admirat lucrările și am stat de vorbă, am povestit și am împărtășit impresii despre concert. Ne-am dorit, cu ocazia acestui eveniment, pe lângă sprijinul acordat Mariei, să arătăm că suntem o comunitate unită și că știm să apreciem artiștii și să ne bucurăm de ei”, a declarat Andrei Chivu, voluntar Crucea Roșie, unul dintre organizatori.

Donații pentru Maria se pot face în contul deschis de mama sa, Mihaela Șoacăț: RO84RNCB0811145231610001.    

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă