13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialCare sunt planurile de viitor ale fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus

Care sunt planurile de viitor ale fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus

Fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, într-un interviu acordat publicației locale Ziarul de Cluj, că nu se va mai implica în viața politică, întrucât vrea să se ocupe de afacerile personale. 

”Am decis să mă ocup mai mult de chestiuni profesionale, de proiectele mele, de firmele mele, de familia mea. Eu cred că activitatea mea politică a fost mereu una onestă și cu rezultate civilizate. Eu nu am avut niciodată probleme nici cu legea, nici cu respectarea ei și nici cu vreo activitate care să fie în afara vreunui cadru strict legal. Sunt relativ mulțumit de ceea ce s-a întâmplat în activitatea mea politică. Sunt lucruri pe care trebuie să le fac și pentru companiile pe care le conduc, pentru profesia mea și voi face aceste lucruri stând la dispoziția partidului, asta să scrieți, că eu îl sprijin în continuare cu tot ceea ce este necesar. Dar e timpul să mă ocup de ale mele, e timpul pentru tineri, tinerii noi care vor veni în partid să poată să performeze și ei”, a declarat Ioan Rus.

Citește și: Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, după declarațiile JIGNITOARE la adresa românilor din diaspora

Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia după declarațiile jignitoare privind românii care lucrează în străinătate, a anunțat Victor Ponta. 

Rus a declarat că românii pleacă în străinătate pentru câteva sute de euro în plus pe lună, iar “de banii ăștia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă”.

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus.

Ulterior, ministrul și-a cerut scuze pentru afirmațiile lui, declarând că intenția lui nu era de a jigni ci de a convinge românii să se întoarcă în țară. 

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă