21.1 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialCare este starea răniților din Colectiv

Care este starea răniților din Colectiv

În spitalele din Capitală mai sunt internate 38 de persoane, care au fost rănite în incendiul din Colectiv, dintre care șase sunt în stare critică, potrivit datelor centralizate la Ministerul Sănătății, citate de Agerpres. 

Astfel, la Spitalul de Arși sunt internați 11 pacienți, la Spitalul Bagdasar Arseni — 9, la spitalele Grigore Alexandrescu și Militar Central câte patru pacienți, Spitalele Elias și Floreasca — cu câte trei pacienți, la Spitalul Universitar — doi pacienți, iar la Spitalele Dimitrie Gerota și CC Iliescu câte un pacient. 

„Până în prezent au fost externate 43 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară”, precizează MS. 

Totodată, un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate. 

Potrivit centralizatorului, în Austria au fost transferate patru persoane, s-a înregistrat un deces, iar trei persoane se află în stare stabilă. În Belgia, opt persoane se află în stare stabilă, dintre care cinci cu progrese punctuale, în Olanda, din cei opt pacienți transferați, șase sunt în stare stabilă iar doi au decedat, în Franța a fost făcut un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă