20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialCANIBALISM în Marea Britanie: Două persoane au murit

CANIBALISM în Marea Britanie: Două persoane au murit

O femeie din Marea Britanie a fost ucisă într-un act de canibalism. Presupusul său agresor a murit după ce poliția l-a atacat cu un pistol de electroșocuri într-un hotel.

Potrivit Mediafax, poliţia a declarat că a deschis o anchetă pentru omor, după moartea unei femei, în vârstă de 22 de ani, la Sirhowy Arms Hotel, în localitatea Argoed.

Potrivit BBC, victima, care întreţinea o relaţie cu suspectul, în vârstă de 34 de ani, a fost "asasinată într-un act de canibalism".

Poliţia a sosit la hotel în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 1.30, după ce a fost informată despre atac.

"Femeia (…) a fost declarată moartă la faţa locului", a anunţat poliţia.

"Poliţia a utilizat un pistol de tip Taser pentru arestarea suspectului. În cursul arestării, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa", adaugă sursa citată, precizând că "în pofida acordării primului ajutor, suspectul a murit".

"Locuiesc aici şi reprezint Argoed timp de 30 de ani, pot spune că aceasta este cea mai gravă tragedie care a lovit localitatea", a declarat consilierul municipal Leon Gardiner, subliniind că locuitorii oraşului sunt în stare de şoc.

Cele mai citite

În 2023, Lidl România a plătit la bugetul de stat peste 2,2 miliarde de lei, o sumă de 2 ori mai mare decât profitul...

Companiile Lidl din România (Lidl Discount SRL, Lidl România SCS, Lidl România SRL și Lidl Imobiliare România Management SCS) au încheiat anul calendaristic 2023...

Nicușor Dan: Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur...

Mihai Enache îl întreabă pe Nicușor Dan de unde îi vin banii pentru campania electorală. Ambii sunt candidați la Primăria Capitalei

Mihai Enache, președintele filialei AUR București și candidat la funcția de primar general, l-a întrebat insistent pe Nicușor Dan de unde îi vin banii...
Ultima oră
Pe aceeași temă