2 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeSpecialCANIBALISM în Marea Britanie: Două persoane au murit

CANIBALISM în Marea Britanie: Două persoane au murit

O femeie din Marea Britanie a fost ucisă într-un act de canibalism. Presupusul său agresor a murit după ce poliția l-a atacat cu un pistol de electroșocuri într-un hotel.

Potrivit Mediafax, poliţia a declarat că a deschis o anchetă pentru omor, după moartea unei femei, în vârstă de 22 de ani, la Sirhowy Arms Hotel, în localitatea Argoed.

Potrivit BBC, victima, care întreţinea o relaţie cu suspectul, în vârstă de 34 de ani, a fost "asasinată într-un act de canibalism".

Poliţia a sosit la hotel în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 1.30, după ce a fost informată despre atac.

"Femeia (…) a fost declarată moartă la faţa locului", a anunţat poliţia.

"Poliţia a utilizat un pistol de tip Taser pentru arestarea suspectului. În cursul arestării, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa", adaugă sursa citată, precizând că "în pofida acordării primului ajutor, suspectul a murit".

"Locuiesc aici şi reprezint Argoed timp de 30 de ani, pot spune că aceasta este cea mai gravă tragedie care a lovit localitatea", a declarat consilierul municipal Leon Gardiner, subliniind că locuitorii oraşului sunt în stare de şoc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă