11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialCanalele navigabile românești se promovează peste hotare

Canalele navigabile românești se promovează peste hotare

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. va organiza, în premieră, un eveniment de promovare în străinătate, Danube – Black Sea Canal Meets Serbian Partners, în data de 11 noiembrie 2015 la Belgrad.

Astfel, compania va putea să îşi facă cunoscută activitatea, să întâlnească potenţiali parteneri de afaceri şi să identifice posibile cooperări viitoare, fiind un bun prilej de a intra în legatură cu mediul de afa­ceri şi cu reprezentanţi de marcă din domeniul naval.

Prin organizarea unui eveniment propriu de promo­vare în Serbia, focalizat pe transportul fluvial şi tranzi­tarea Canalului Dunăre – Marea Neagră, la care vor fi invitaţi parteneri din România şi din ţările rive­rane Dunării care se ocupă de transport şi logistică, vom aduce la lumină beneficiile utilizării canalelor navigabile şi buna înţelegere la nivel naţional şi internaţional a Canalului Dunăre-Marea Neagră dar şi oportunitatea identificării de noi parteneri, beneficiari ai căilor navigabile interioare.

”Motivul principal pentru care considerăm necesară organizarea unui eveniment propriu de promovare în Serbia, este punerea în valoare a activităţii Canalului Dunăre – Marea Neagră, urmărindu-se absorbţia traficului pe tronsonul Dunăre – Portul Constanţa şi retur”, au precizat reprezentanții CNACN.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă